5/27/2016

にんじんときゅうりのピクルス | Carrot and Cucumber Pickles


最近暑くなってきたのでピクルスを作った。このごろ冷たくてすっぱいものが食べたくなる。お酢、水、砂糖、塩とスパイスを入れて火にかける。瓶に野菜を入れて、ピクルス液を足して2、3日でおいしくさっぱりしたピクルスの出来上がり!レモンも入れるとさらにさっぱり仕上がって夏にはぴったり。

今回はいますぐ使える 常備菜の献立帖 を参考に作った。同じ本のゆで卵とセロリのサラダもおいしい ♪

It's getting hotter now and these days I feel more like eating colder foods. Today I made some picked carrots and cucumbers. Boil some water, vinegar, sugar and some salt with some spices and pour it over the cut vegetables. I like to add some pieces of lemon for freshness.